18. syyskuuta 2015

Terveisiä Baratonista!

Täällä tosiaan ollaan, jo reilu vuorokausi takana. Matka oli pitkä, ehkä liian mutta ah Afrikka, on tää sen arvoista

Tosiaan matkaan lähdettiin keskiviikko iltapäivällä kohti Amsterdamia, jossa neljän tunnin vaihtoajan jälkeen pääsimme koneeseen kohti Nairobia. Kone oli mukava ja matka meni yllättävän hyvin, no nukuttujen tuntien määrä oli neljä ja aamiaisella söin vain hedelmää ja croisantin. Noh, välillä näin. 

Tulo Nairobiin oli mutkikasta. Luulimme että tekemämme eviisumit olisi riittäneet ja vola. No, virkailijat vaativat meiltä silti täyttämään laput johon laitoimme samoja tietoja kuin viisumiin, annoimme kaikkien sormien sormenjäljet, sekä meistä otettiin valokuvat ja vola, pääsimme ottamaan laukkumme hihnalta. Niin, vinkki, jos matkustatte Keniaan, älklää kietoko laukkunne ympärille sateenkaari nauhaa. Onneksi mitään ei tapahtunut, mutta tilanne kuumotti hieman liikaa.

Tämän jälkeen kävely toiselle terminaalille (matkaan saimme onnenonkijan, jolle eivät onneksi kelvanneet sentit ja saimme ilmaista matka seuraa) ja jäimme odottamaan paikallislentoa. Vitsailimme mikä minilennokeista olisi meidän. No, portilla lippumme vaihdettiin, ja pääsimme kapsadethin välilaskun kautta eldoretin. Lentokone oli epäilyttävä, mutta ilmaista vettä. Niin, ja jalkalistassa puhalsi harmaa höyry. Mut muuten ihan kiva. Eldoretissa pienten vaikeuksien kautta lähdimme kuljettajamme ja matka kohti yliopistoa alkoi.

Matka oli mielenkiintoinen. Hökkeleitä, lehmiä, hökkeleitä, ihmisiä myymässä tienvarsilla ruokaa, kaahailua, tööttejä. Hurjaa. Mutta ehjin nahoin päästiin perille. Vastassa meillä oli koordinaattorimme, joka rauhallisesti opasti ja sai meille huoneen järjestymään. Päivällistimme ravintolassa paikallisten opettajien kanssa ja kiertelimme kampusta. Kävimme portin ulkopuolella hankkimassa puhelinliittymiä (joissa kesti noin 3 tuntia saada ne toimimaan) Sen jälkeen haimme ranskalaisia ja menimme asunnolle nukkumaan.


Eldoretiin koneessa penkkikin oli hajonnut :DD




fiiliksissä ilmaisesta tyynystä (oli myös peitto ja kuulokkeet)

Lentokoneessa näyttö, josta valikoimana noin 40 leffaa, eri sarjoja, musiikkia ja pelejä :)

Amsterdamissa nautittiin illallista ja nähtiin meidän kone, oli pakko ottaa kuva :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti