2. syyskuuta 2015

Lähtö lähenee

Hellurei sinulle, sinulle, sinulle ja toivottavasti sinäkin siellä! Inttitermein tänään jäljellä olisi 14 päivää, ennen kuin lentokone nousee Helsinki-Vantaalta kohti taivaita (ja Amsterdamia) ja  (amsterdamista) seuraavana päivänä laskeutuu Nairobiin. Tuosta matkan olisi tarkoitus jatkua vielä yhdellä koneella hieman pohjoiseen, Eldorettiin, jonka lähistöllä aion viettää elämäni seuraavat kolme kuukautta.



Tarkoituksena on kätilöopiskelija lähteä tutkimaan ja harjoittelemaan, miten synnytyksiä hoidetaan Keniassa. Lisäksi hieman aion myös paneutua synnytyksen jälkeiseen hoitotyöhön. Näistä aion ainakin pieniä asioida tännekin tuoda. Toivottavasti kuitenkin matka tuo myös paljonpaljon muuta. Niin ammatillisesti kuin henkilökohtaisesti. Suunnitelmissa ainakin safaria..



Matkavalmistelut alkavat olla jo aika hyvin tehtynä. Rokotuksia on otettu iiiisooo kasa, todistuksia ja dokumentteja printattu ja kirjoitettu toinen mokoma, lentoliput ostettu, passi uusittu jnejne. Toivoisin todella, että voisin sanoa, että kaikki tarvittava on tehty, mutta ei. Vielä pitäisi ainakin viisumit hankkia, hieman kouluasioita hoidella pois tieltä. Ja pakata. Mutta. Tästä alkaa blogin taival kohti Afrikkaa, ehkä minäkin pääsen vielä matkaan!


See you later!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti